Par   Assuralia  /  ABEFRADOC  /  BENEVERMEDEX

Op zoek naar een stage ?

Tijdens uw stage leren ervaren collega’s u de dagelijkse praktijk kennen. Daarnaast wijden zij u in de praktische kneepjes van het vak in.

Zo maakt u niet enkel kennis met de medische kant van het beroep maar ook met alle verzekeringstechnische aspecten bij elke expertise.

Een extra voordeel is dat uw loopbaan op deze manier meteen een vliegende start maakt. U bent immers gedurende 1 tot 2 jaar zeker van opdrachten en dus ook van honoraria.

Bovendien kan u na het voltooien van uw stage uw erkenning als “arts-specialist in verzekeringsgeneeskunde en de medische expertise” aanvragen (in het kader van een ministerieel besluit van 2007).1

Vul het formulier hieronder in om uw stage als raadgevend arts aan te vragen. Wij brengen u dan snel in contact met een stagemeester.

 
Ongeldig veld
Ongeldig veld
Ongeldig veld
Ongeldig veld

Ongeldig veld
Invalid Input
Ongeldig veld

Wij gebruiken de persoonsgegevens die u in dit contactformulier invult uitsluitend om uw bericht of informatieverzoek te behandelen. U heeft recht op inzage en eventueel recht op aanpassing van de betrokken persoonlijke gegevens. U vindt meer informatie in de privacyverklaring van Expecto

* = verplicht in te vullen

T : +32 (0)2/547 56 11